Woningen

Fase 1

Het Groene Hart

Dit deel van Fabriekskwartier presenteert zich als  een robuuste groene ruimte. Waar het groen bestaat uit een grote variatie aan planten dat zich uitstrekt tot aan de gevel. Zo ontstaat een informele verblijfsruimte, waar kinderen spelen en publiek zich via meanderende paden doorheen begeeft.

Het bestaande groen wordt dankbaar omarmd in Fabriekskwartier. Een voorbeeld hiervan zijn de oude platanen die behouden blijven. Van afstand bezien rijst vanuit hun bladerdek een majestueuze woontoren omhoog. Wonen op boomhoogte is hier synoniem voor wonen midden in de natuur.

Woningen

het kloppende hart

Fabriekskwartier

Het Groene Hart is tevens het klóppend hart van Fabriekskwartier. Hier staat het energiehuis, dat met een lokale warmte-installatie de levensader van de wijk vormt. Ook het parkeergebouw is een belangrijk verzamelpunt voor (deel)auto’s. Tenslotte krijgt de voormalige wolscheerderij van AaBe een coöperatieve functie voor heel Fabriekskwartier.

De Financiële check

De financiering is een belangrijk onderdeel bij de koop van een nieuwe woning. Heb je interesse in één of meerdere woningen of appartementen in Fabriekskwartier in Tilburg?

Dan is het verstandig om nu alvast een Financiële check te laten uitvoeren. De Rabobank biedt de mogelijkheid dit eenvoudig te regelen.

Lees verder

Woningen

Impressies

Klik in kaart voor de impressies

Kies

Interesse?

Meld je dan nu aan voor de nieuwsbrief

Heb je interesse voor een van deze koopwoningen, meld je dan aan voor de nieuwsbrief. Hierin communiceren wij in een later stadium de aanmeldprocedure.

Correct
Dit veld is verplicht
Correct
Dit veld is verplicht en moet een e-mailadres zijn