Financiële check

De Rabobank helpt je

bij de financiële check

De financiering is een belangrijk onderdeel bij de koop van een nieuwe woning. Heb je interesse in één of meerdere woningen of appartementen in Fabriekskwartier in Tilburg? Dan ontvangen wij graag jouw financiële check zodra de verkoop is gestart. Rabobank biedt de mogelijkheid dit eenvoudig te regelen.

Hoe werkt het?

De financiële check kan in jouw voordeel werken! Zijn er bij het toewijzen van de woningen meerdere kandidaten voor 1 bouwnummer, dan kijken we of een kandidaat een financiële check heeft gedaan. Jij kunt ons dit laten weten door een gewaarmerkte brief van jouw hypotheekverstrekker of financieel adviseur te versturen bij inschrijving. Je kunt de financiële check gemakkelijk laten uitvoeren door een financieel adviseur van Rabobank. Hieraan zijn geen kosten verbonden.

Financiële check

Meike Kerkers

De financieel adviseur nieuwbouw van Rabobank, Meike Kerkers, is nauw betrokken bij het project Fabriekskwartier. Ze gaat graag met jou in gesprek over jouw woonwensen en plannen voor een nieuwe woning of appartement in Tilburg. Met haar kennis en betrokkenheid bij het project bespreekt zij met jou de financiële mogelijkheden, zodat jij weloverwogen een keuze kunt maken. 

Financiële check

Daniëlle Roest

Financieel adviseur nieuwbouw van Rabobank.

Alle informatie over de hypotheken van de Rabobank vind je op rabobank.nl/hypotheken en over nieuwbouw op rabobank.nl/nieuwbouw.

Energiezuinig

en duurzaam wonen

Rabobank stimuleert energiezuinig en duurzaam wonen. En dat belonen we. Koop je een milieuvriendelijke en duurzame woning in project Fabriekskwartier?

Dan krijg jij een extra duurzaamheidskorting. Bekijk meer informatie op rabobank.nl/duurzaamheidskorting om de voorwaarden te bekijken.

Neem contact op

met onze adviseur

Maak vandaag nog een afspraak voor een gratis financiële check voor jouw woning of appartement in Fabriekskwartier in Tilburg. Neem contact op met Rabobank adviseur, Meike Kerkers of stuur een e-mail naar nieuwbouw@rabobank.nl. Of vraag hieronder met behulp van button jouw financiële check digitaal aan!

 

Aanvragen Financiële Check Rabobank

Financiële check