De makelaars

De makelaars

KIN Makelaars & De Bont Makelaardij

Rembrant Venmans, eigenaar van KIN Makelaars, en Rob de Bont, eigenaar van De Bont Makelaardij, zijn bekende gezichten op de Tilburgse woningmarkt en zijn door Triborgh Gebiedsontwikkeling aangesteld om tezamen de verkoop van de woontoren in de eerste fase van Fabriekskwartier te begeleiden.

Rembrant en Rob zullen als aanspreekpunt fungeren en geïnteresseerden en kopers bij de hand nemen in het proces naar het kopen van een nieuwbouwappartement.

Rembrant Venmans van KIN Makelaars is de laatste jaren bij veel nieuwbouwprojecten in Tilburg (o.a. De Brabander in de Spoorzone) en in de regio (Abdijkwartier in Berkel-Enschot en Van Besouw in Goirle) betrokken geweest en kan hierdoor steunen op een brede ervaring. Ook Rob de Bont heeft de voorbije jaren een nadrukkelijke rol vervuld bij de verkoop van nieuwbouwprojecten als De Werf en Aan de Waterkant, beiden aan de Piushaven. Kortom, twee makelaars met veel ervaring en passie voor het vak!   

De makelaars

Rembrant en Rob: "Wij zijn bijzonder enthousiast om onderdeel uit te maken van het verkoopteam en zijn erg positief over de plannen in het Fabriekskwartier en de woontoren in het bijzonder; een prachtig concept met een fraaie variëteit aan appartementen met ruime balkons en in een kwalitatief hoogwaardige omgeving.

De Piushaven is al jaren aan een indrukwekkende opmars bezig, de ontwikkeling van Fabriekskwartier is in meerdere opzichten een prachtig sluitstuk! De woontoren wordt een echte eye-catcher, maar ook de opvolgende fases beloven veel moois".

"Het kopen van een nieuwbouwappartement roept veel vragen op bij belangstellenden, wij beantwoorden ze graag zo volledig mogelijk. Of het nu gaat over de routing naar de start bouw tot de oplevering of de verkoop van de huidige woning. Wij zorgen ervoor dat je een weloverwogen kunt maken bij de aankoop van jouw droomappartement".

Zijn er nu al vragen over de waarde van de eigen woning, neem dan gerust contact met ons op. 

KIN Makelaars

Bredaseweg 219-01
5038 NE  TILBURG
013 - 533 9339
tilburg@kinmakelaars.nl

De Bont Makelaardij

Willem de Rijkestraat 6
5046 LS  TILBURG
013- 580 18 67
info@debontmakelaardij.nl