Wethouder Van der Pol

en Triborgh Gebiedsontwikkeling ondertekenen overeenkomst

Op 16 februari 2023 werd de overeenkomst voor Fabriekskwartier door Wethouder Van der Pol en Triborgh Gebiedsontwikkeling ondertekend. Hiermee is een belangrijke stap gezet en een start gemaakt met de planologische procedure die noodzakelijk is om Fabriekskwartier te realiseren. Vanaf 20 februari tot en met 3 april 2023 is het bestemmingsplan in te zien bij de gemeente.

Wethouder Van der Pol en Triborgh ondertekenen overeenkomst

Vanaf nu krijgen we steeds meer grip op de planning en kunnen we jullie melden dat we omstreeks eind 3e kwartaal 2023 de verkoop van de eerste fase kunnen starten.

Wethouder Van der Pol en Triborgh ondertekenen overeenkomst

Fase 1

fabriekskwartier

In de eerste fase worden diverse appartementen in verschillende afmetingen en ruime stadswoningen met een tuin gerealiseerd. Via deze link kun je op de website van Fabriekskwartier de eerste beelden van de woningen en appartementen zien. Zodra de verkoopstukken gereed zijn, zullen we jullie hiervan op de hoogte stellen via onze nieuwsbrief. Tegen die tijd berichten we ook over de door ons te hanteren verkoopprocedure.

Wethouder Van der Pol en Triborgh ondertekenen overeenkomst

Financieel

advies

Ben je geïnteresseerd in een appartement of woning uit de eerste fase? Dan is het raadzaam om alvast een gratis financieel advies bij de Rabobank op te vragen. Dit kan via rabobank.nl/hypotheken en voor nieuwbouw rabobank.nl/nieuwbouw.

Wij zijn speciaal voor dit project met de Rabobank een samenwerking aangegaan. Zij kunnen snel berekenen hoeveel je met jouw inkomen kunt lenen.