We gaan

van start!

Eindelijk is het zover! De verkoop van de appartementen in de eerste fase gaat per vrijdag 1 september 2023 van start.

De appartemententoren uit de eerste fase ligt midden in Fabriekskwartier en krijgt een grote diversiteit aan appartementen. 

Er zijn appartementen beschikbaar vanaf ca. 70 m2 tot over 200 m2.

De verkoopinformatie van stadswoningen en startersappartementen uit de eerste fase wordt in een later stadium ter beschikking gesteld.

Graag leggen we de verkoopprocedure uit. 

Als je je ingeschreven hebt voor de start verkoop ontvang je vóór of uiterlijk op  1 september 2023 een e-mail met daarin een persoonlijke link die naar de digitale verkoopstukken van de appartementen verwijst. 

We stellen de verkoopstukken op dat moment alleen beschikbaar aan de mensen die zich voor de start verkoop hebben ingeschreven! Dus alleen als je tijdig inschrijft, word je meegenomen in de eerste toewijzing.

Dat betekent dat iedereen die zich voor de start verkoop heeft ingeschreven een voorkeurspositie heeft.

Als je de stukken hebt bekeken, heb je direct een mogelijkheid om je voor een bouwnummer in te schrijven. Inschrijving op meerdere bouwnummers, bijvoorbeeld voor hetzelfde appartement op meerdere verdiepingen, vergroot de kans dat we je ook daadwerkelijk een bouwnummer kunnen toewijzen.

Je inschrijving moet uiterlijk zondag 10 september 2023 om 22.00 uur bij ons binnen zijn.

Iedereen die heeft zich heeft ingeschreven voor de start verkoop en een persoonlijke link heeft ontvangen, ontvangt op maandag 4 september 2023 een link waarmee je een tijdslot kunt reserveren voor de informatiebijeenkomst op vrijdag 8 september 2023. Gezien het aantal aanmeldingen tot nu toe, willen we zoveel mogelijk spreiding om ervoor te zorgen dat we al jullie vragen kunnen beantwoorden. Het maakt overigens voor de toewijzing van de appartementen niet uit op welk tijdstip je naar de informatiebijeenkomst komt.

We verzoeken je alleen een tijdstip te reserveren als je serieuze interesse hebt en vragen hebt over de appartementen.

Mocht het zo zijn dat je na beantwoording van je vragen toch nog voor een ander bouwnummer wilt kiezen, dan kun je je voorkeur nog tot zondag 10 september 2023 22.00 uur in je account aanpassen. 

Na de informatiebijeenkomst gaan wij op maandag 11 september 2023 aan de hand van de ontvangen inschrijvingen de appartementen toewijzen. Als er meerdere kandidaten een voorkeur voor dezelfde bouwnummers hebben opgegeven, zal toewijzing plaatsvinden op basis van loting c.q. gunning. Wanneer er een appartement voor je beschikbaar is, informeren we je telefonisch en sturen we je een bevestiging van de verstrekte optie ook per e-mail. Ook als er geen appartement beschikbaar is, laten we je dat weten. De verkregen optie is geldig tot 24 september 2023. Gedurende deze periode staat ons verkoopteam, KIN Makelaars en De Bont Makelaardij, klaar voor het verstrekken van extra informatie of het beantwoorden van je vragen. Voor of op 24 september 2023 dien je bij de makelaars aan te geven of je tot aankoop over wenst te gaan of van de optie afziet.

Als er na het aflopen van de optietermijn appartementen beschikbaar komen, nemen we contact op met de eerstvolgende optant uit de lijst. Vervolgens zullen we vanaf dat moment de appartementen ook via andere kanalen te koop aan gaan bieden.

Bereid je voor

Om de doorlooptijd van de verkoopprocedure zo kort mogelijk te houden, zijn de beslistermijnen relatief kort. Bereid je daarom nu al voor en zorg dat je tijdig duidelijkheid hebt over je financiële mogelijkheden. Zo kan het handig zijn om een financieringstoets te laten uitvoeren zodat je weet wat je maximaal kunt uitgeven aan een appartement. Dat kan nu al via de onderstaande link. De adviseurs van de Rabobank zijn tijdens de informatiebijeenkomst ook aanwezig.

Financiële check

We gaan van start!

Samenvattend

1 september 2023 digitale verkoopstukken beschikbaar
4 september 2023 tijd reserveren voor de informatiebijeenkomst
8 september 2023 informatiebijeenkomst
10 september 2023 uiterlijke datum om je voorkeur aan te geven
11 september 2023 toewijzing opties door Triborgh
24 september 2023 aangeven of je tot koop wilt overgaan

Meer informatie

Mocht je na ontvangst van de verkoopinformatie (na 1 september 2023) nog specifieke vragen hebben die van invloed zijn op de keuze van je appartement, stuur je vragen dan per e-mail naar [javascript protected email address]

 

Of bel met de makelaars:

KIN Makelaars - 013-5339339

De Bont Makelaardij - 013-5801867