Verkoop eerste fase Fabriekskwartier start eind 3e kwartaal 2023

Verkoop eerste fase Fabriekskwartier

start medio 2023

Eindelijk is het zover! In 2023 start de verkoop van de eerste fase in Fabriekskwartier, de nieuwe, multifunctionele woonwijk aan de Piushaven. Inmiddels kunnen wij je ook informeren over de vanafprijzen.

Fabriekskwartier is werkelijk uniek in Tilburg en omstreken. Deze stoere wijk met zijn ruwe, industriële uitstraling is een toonbeeld van duurzaamheid. Een groene wijk met een ruw randje. Ruig in zijn uiterlijk, vriendelijk van binnen.

Toonbeeld

van duurzaamheid

Met zijn nieuwe stadsnatuur is deze autovrije (!) wijk een toonbeeld van duurzaamheid en bovendien uitermate kindvriendelijk. Fabriekskwartier is klaar voor klimaatveranderingen in de toekomst en heeft op dat vlak torenhoge ambities. Een fikse regenbui kan dit gebied gemakkelijk aan: water wordt vastgehouden zodat planten en bomen ook in drogere tijden voldoende vocht kunnen opnemen.

Daarnaast worden de nieuwste technieken ingezet om het energieverbruik zo laag mogelijk te houden. Zo wordt bijvoorbeeld het water van de Piushaven gebruikt om de woningen te verwarmen. Begrippen als ‘all-electric’ en ‘energieneutraal’ vormen de ondergrens van deze bijzondere wijk.

Verkoop eerste fase Fabriekskwartier start eind 3e kwartaal 2023
Verkoop eerste fase Fabriekskwartier start eind 3e kwartaal 2023

Start verkoop

fase 1

Eind 3e kwartaal 2023 bieden wij de eerste woningen te koop aan. Deze eerste bouwfase bestaat uit startersappartementen met een loggia, bijzondere stadshuizen met een flinke tuin en luxe appartementen met grote balkons in de markante – hoogste – toren midden in Fabriekskwartier.

Prijzen

Startersappartementen

De acht startersappartementen met een oppervlak van circa 65 m² liggen aan de Fatimastraat en hebben een loggia op het zuiden. De prijzen zijn vanaf € 285.000,- vrij op naam. Het ontwerp is van het Tilburgse architectenbureau Buro 013. 

Meer informatie over de startersappartementen

Stads

huizen

Midden in het gebied komen negen ruime stadshuizen. Deze beschikken over een royale woonkamer en daarnaast vier of vijf (slaap)kamers op de verdiepingen. Achter de woningen ligt een flinke tuin op het zuidoosten met achterom. De prijzen zijn vanaf € 495.000,- vrij op naam. Ook deze stadshuizen zijn ontworpen door Buro 013.

Meer informatie over de stadshuizen

Verkoop eerste fase Fabriekskwartier start eind 3e kwartaal 2023

de markante toren

Luxe appartementen

In de markante toren in hartje Fabriekskwartier komt een grote diversiteit aan luxe appartementen in diverse afmetingen. Deze variëren van 70 m² tot ruim 200 m² en beschikken over grote balkons vanaf 8 tot wel 40 m² rondom. De prijzen zijn vanaf € 360.000,- vrij op naam (voor een appartement van circa 70 m²). Architectenbureau M3H tekende voor het ontwerp van deze toren. 

Meer informatie over de appartementen

Hoe verloopt

de verkoop van de woningen?

Zodra de volledige verkoopinformatie gereed is, informeren wij je hierover via de nieuwsbrief. Vanaf dat moment kun jij je inschrijven op een specifieke woning of appartement.

Team Fabriekskwartier