Rabobank

trotse partner Fabriekskwartier

Als Rabobank zijn we nauw betrokken bij het nieuwbouwproject Fabriekskwartier in Tilburg. Een logische samenwerking gezien het duurzame karakter van dit project. Zo hebben alle woningen een gunstig voorlopig energielabel.

Wist je trouwens dat je met een gunstig energielabel, naast lage energielasten, extra leencapaciteit hebt? 

Zo heb je meer ruimte om bijvoorbeeld meerwerk mee te financieren. Meerwerk zijn de extra werkzaamheden die tijdens de bouw worden verricht boven op de standaardoplevering van de woning. In een meerwerkspecificatie leg je al het meerwerk vast, waaronder bijvoorbeeld een keuken of wijzigingen van een badkamer.

Rabobank trotse partner Fabriekskwartier

(Verhuis) rente

De rente is sinds de start verkoop gedaald. Dat is natuurlijk mooi meegenomen als je besluit nu een woning te kopen in Fabriekskwartier. Dat scheelt niet alleen in je toekomstige maandlasten, maar bijvoorbeeld ook in je dubbele lasten.

Heb je al een eigen woning dan kan het aantrekkelijk zijn om je huidige hypotheek mee te nemen. Bijvoorbeeld als je een rentecontract hebt met een lage rente. Dit kan impact hebben op je nieuwe maandlasten. 

Er is vaak meer mogelijk dan je denkt, het is dus belangrijk dat je je goed laat voorlichten.

Rabobank trotse partner Fabriekskwartier

Dus waarom

Rabobank?

  • Uitgebreid persoonlijk advies
  • Lange geldigheidsduur hypotheekofferte
  • Gunstige voorwaarden bouwdepot
  • Tot 3 maanden na afsluiten hypotheek meeliften op dalingen hypotheekrentepercentage
  • Gunstige voorwaarden overbruggingshypotheek zoals aantrekkelijk rentepercentage
  • Extra leencapaciteit door gunstig energielabel van De Fabrikant

Jeroen Leenaarts en Daniëlle Roest, financieel adviseurs gespecialiseerd in nieuwbouw, staan opgesteld voor dit project. 

Plan hier heel gemakkelijk een afspraak of kom woensdag 29 mei 2024 tussen 16.30 en 18.00 uur langs tijdens de informatiebijeenkomst Fabriekskwartier aan de Fatimastraat 41 te Tilburg. Jeroen is op 29 mei aanwezig om je vragen te beantwoorden.

maak een afspraak