PakjeKunst <br> Abd Alkader Abd Alwahed

PakjeKunst

mini/MAXI expositie

Abd Alkader Abd Alwahed, een geprezen kunstenaar uit Tilburg, creëert werken die de grenzen tussen culturen en ervaringen overstijgen. Zijn kunst, doordrenkt van zijn Syrische erfgoed en zijn leven in Nederland, biedt een unieke lens op identiteit en verbondenheid.

Als een culturele bruggenbouwer heeft Abd Alkader Abd Alwahed zijn eigen atelier gevestigd in de Fatimastraat 41 in Tilburg. Dit atelier is niet alleen een ruimte voor creatie, maar ook een ontmoetingsplaats waar mensen samenkomen en verbinding vinden door kunst. Hier krijgt zijn werk een tastbare vorm, en zijn deuren staan open voor iedereen die zich wil laten inspireren door zijn creatieve uitingen.

Abd

Alkader Abd Alwahed

5 t/m 7 april

Fatimastraat

Op 5 t/m 7 april organiseert Abd Alkader Abd Alwahed een speciale expositie genaamd PakjeKunst in zijn atelier. Deze expositie biedt bezoekers de kans om zijn intrigerende en betekenisvolle werken persoonlijk te ervaren. De PakjeKunst-expositie belooft een unieke gelegenheid te zijn om inzicht te krijgen in de diepgaande boodschappen die zijn kunst uitdraagt.

Door zijn kunst overstijgt Abd Alkader Abd Alwahed niet alleen de grenzen van taal en cultuur, maar biedt hij ook een platform voor dialoog en begrip. Zijn werken nodigen uit tot reflectie en gesprek, waarbij ze een beroep doen op gedeelde menselijke ervaringen en gevoelens. In een wereld die vaak verdeeld lijkt te zijn, fungeert zijn kunst als een krachtig middel om verbinding en empathie te bevorderen, en zo bij te dragen aan een meer inclusieve samenleving.

Openingstijden

Vrijdag: 19:00 - 21:00 uur

Zaterdag en Zondag: 12:00 - 17:00 uur