De Fabrikant

Het appartementengebouw in fase 1 van Fabriekskwartier heeft een naam De Fabrikant.

Hoe stoer wil je het hebben?

De Fabrikant is met zijn 16 bouwlagen en 58 appartementen het hoogste gebouw in Fabriekskwartier en daarmee de motor van het project. Logisch, om dan ook met De Fabrikant de verkoop van het project in te luiden.

De Fabrikant

Uiterlijk 1 september worden de verkoopstukken van De Fabrikant digitaal verstrekt aan de geïnteresseerden die zich voor de voorinschrijving hebben ingeschreven. De voorinschrijving voor de start verkoop van deze luxe appartementen is inmiddels gesloten maar dat wil zeker niet zeggen dat je geen kans meer maakt op een appartement in De Fabrikant. Zoals eerder gemeld, wijzen we de appartementen eerst toe aan de voorinschrijvers. Na de eerste toewijzing, is vanaf 25 september de verkoopinformatie voor iedereen beschikbaar en wordt duidelijk welke appartementen er nog beschikbaar zijn.

De Fabrikant

Nog even

geduld

Heb je ingeschreven voor een startersappartement of stadswoning? Ook dan moet je nog even geduld hebben want we verwachten hiermee pas in het laatste kwartaal van 2023 in verkoop te gaan. Wil je op hoogte blijven en sta je nog niet ingeschreven voor de nieuwsbrief?

Schrijf je dan hier in